avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Filmare video-audio cu politist in curtea sectiei de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Filmare video-audio cu politist in curtea sectiei de politie.O pot face publica ?

Se pate face puplic o filmare efectuata in curtea une sectii de politie cu camera scunsa ? Este ilegal ?Inregistrarea intre reclamant intr-o cauza penala si politistul care instrumenteaza cauza. Politistul se ante pronunta spunand-ui in fata citez : pleaca domnule deaici ca dupa parerea mea nu este nici o fapta penala si altele.Sau o alta inregistrare telefonica in care politistul spune partii vatamate citez :Lasa-ma domnule in pace ca nu stiu nimic de dosar si nu stiu sa citesc, mai vrei ceva ....
Este filmat in curtea politiei ,domeniu public dupa audierea partii vatamate .
Ce se poate intampla daca o fac publica pe un site de socializare. Nuam incredere sa dau filmarea superiorilor sai si nici procurorului de caz pentru ca nu am incredere in corectitudinea lor.
Este legal ?
Cel mai recent răspuns: gabrielaandrei , utilizator 22:01, 27 Mai 2015
Nu este legal. Va poate da in judecata pentru incalcarea dreptului la viata privata si sa va ceara despagubire.
Care este legea care nu imi permite sa inregistrez politistul can spune dupa parerea mea nu este fapta penala- Desii sunt indicii ca sunt fapte de coruptie in dosar ! Daca dau inregistrarea procurorilor DNA Ce poate sa-mi faca ?
Mergi la sediul DNA si te consulti cu un procuror ... frumos dar mai intai treci pe la un avocat :)
Ca sa nu incalci vreo 10 legi intai :)
Va multumesc ! Spuneti-mi va rog ce lege incalc daca demonstrez un adevar ? Politistul inca de la prima declaratie pe care am dat-o mi-a spus ca nu este fapta de natura penala... Desii din documente reiese clar faptul ca este,,,Fapta de coruptie -legea nr.78/2000 art. 181 -Fonduri europene administrate de APIA. La fel si procurorul de caz ! Eu nu o fac publica o dau DNA ! Care este legea ?
Multumesc,
O puteti face publica si o puteti trimite si la DNA.Curtea sectiei de politie "nu este mediul in care iti desfasori viata privata".Lasand la o parte ca cei doi si-au afirmat parerile in legatura cu cazul,acestia v-au influentat cand ati fost audiat? V-au ingradit dreptul de a depune probe,de a propune martori,de a studia dosarul,de a propune probe,de acunoaste nuamrul dosarului penal etc..?La televiziune aumai ajuns si inregistrari audio-video din sectiile de politie facute de oameni.Si unii procurori au ajuns in arest tot datorita inregistrarilor facute public Atentie la fata. Si fara comentarii.
- ar fi interesant sa cunoastem de la un procuror care ar fi cele 10 legi pe care o persoana le poate incalca , in astfel de situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am inregistrat video cum un politist se antepronunta intr-o cauza penala. am inregistrat procurorul de caz. am trimis inregistrarile atat la prim-procuror cat si la dna... posibile consecinte soparla62 soparla62 De fapt eu anul trecut 2014 am sesizat politia pentru Tulburarre de posesie a unui teren agricol cat si faptul ca s-au obtinut Fonduri Europene APIA Fara ... (vezi toată discuția)
Politisti posibil corupti ContSters362885 ContSters362885 Ma aflu de ani de zile in situatie grea la mine acasa pentru ca o anumita sectie de politie protejeaza pe fata si fara scrupule, sfidand orice lege, o grupare ... (vezi toată discuția)
Procuror sef versus politist de caz. prioritate cine? Diamandi Diamandi Sunt parte (martorul reclamantului) intr-un caz cu doi samsari de masini. Am primit instiintare de la Parchet, de la Prim Procuror ca plangerea penala a fost ... (vezi toată discuția)