avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordarea avansului, tichetelor cadou si a primelor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordarea avansului, tichetelor cadou si a primelor (Paste, Craciun) in cazul in care salariatul are concediu medical

Buna ziua,
1) Daca un salariat are concediu medical in perioada cand se acorda avansul acesta are dreptul sa primeasca avans? (presupun ca are si zile lucrate inaintea concediului medical). Daca are dreptul avansul se acorda numai pentru zilelel lucrate?
2) Daca in luna aprilie un salariat are concediu medical (care cuprinde si perioada sarbatorilor de Paste) acesta are dreptul la prima de Paste si tichete cadou acordate cu acest prilej? Dar daca concediul medical este in aprilie dar nu cuprinde zilele de Paste?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Zile libere - vinerea mare si paste catolic AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o confirmare, Conf CM, Art. 139 alin. (3) si (3.1) - Daca un salariat a beneficiat de zilele libere pentru sarbatoarea ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dianabdm dianabdm Buna ziua.Doresc si eu cateva informatii cu privire la un CM. Mai exact,am avut un concediu medical de pe data de 13 decembrie-31 decembrie. (6 zile au fost cu ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata alexandra24 alexandra24 Buna ziua,in aprilie am concediu fara plata de pe 01.-30.04. mai incasez ceva pentru ziua de 16.04 care este liber legal? si cum ar trebui sa apara in pontaj ... (vezi toată discuția)