avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procesare incompleta REGES
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procesare incompleta REGES

La verificarea corectitudinii transmiterii unui fisier prin REGES am primit un mesaj de genul "procesare incompleta". Cum se procedeaza in astfel de cazuri? Tot ceea ce am facut eu a fost sa retransmit fisierul respectiv si sa sper ca nu imi va reaparea un mesaj asemanator... B-)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:07, 25 Martie 2015
Daca la a doua transmitere nu ati mai primit mesaj de eroare si daca fisierul s-a incarcat pe site (il puteti vizualiza), atunci este totul in regula. Daca nu, va trebui sa sunati la suport.
Ultima modificare: Luni, 23 Martie 2015
trandafir2, moderator
Transmiterea dvs este in curs de procesare. Puteti verifica mai tarziu daca s-a efectuat complet transmiterea.
care este numarul de la suport Reges ?
tel. 0318.601.901 TeamNet.
La a doua incarcare nu mi-a mai dat eroare, dar cand am intrat a doua zi am obsrvat ca a luat de buna si prima transmisie a aceluiasi fisier, chiar daca mi-a aparut acel mesaj.
Multumesc pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Reges nu preia fisierele incarcate padarom padarom Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta ... (vezi toată discuția)
Problema cu transmiterea revisal isobelbella isobelbella am transmis azi la la ora 17 revisalul online dar nu mi arata la raportul de preluari online; problema este ca era si o angajare cu data de maine 21.08.2012; ... (vezi toată discuția)
Dupa ce transmit revisal-ul , se poate lista ceva sa dovedesc ca am transmis la timp? ContSters86219 ContSters86219 Dupa ce transmit online Revisal-ul nu primesc nici o \"recipisa\". Cum pot dovedi ca am transmis datele? E prima data cand lucrez cu acest program....ar ... (vezi toată discuția)