avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme la locul de munca!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme la locul de munca!

Buna!Va descriu problema mea care am intampinat-o zilele astea.Lucrez in domeniu Public -la Primarie in compartimentul asistenta sociala.Acum cateva zile ma cheama un consilier local si imi pune in fata o plangere .Este vorba de o datorie pe care eu o am de acum cativa ani la un magazin pe produse alimentare.Discutia a fost scurta mi-a spus in nenumarate randuri ca daca nu dau datoria imi va face controale peste controale si tot imi va gasi ceva cu care sa am probleme.Nu l-a interesat ce aveam eu de spus in apararea mea cum ca am fost inselat de patroana magazinului spunand ca am mai mult decat am luat.Nu inceta sa ma ameninte ca aceea hartie va fi trimisa mai departe catre ceilalti consilieri si consiliu judetean si ca voi avea probleme.Recunosc ca in acel moment am fost intimidat,mi-a fost frica sa nu imi fac vre-o problema sa raman fara loc de munca.asa ca in cel moment am scris un angajament ca ii dau bani si mi-a pus o data limita 10 april.Pe dansu nu l-a interesat ce cred eu doar sa recupereze bani ca asa e mai bine,nu a pus la indoiala daca am fost inselat ,de ce nu am platit integral ,doar sa recupere zat mai repede banii.Ce pot sa fac in situatia aceesta?sa platesc aceea datorie ma depaseste trebuie sa fac sacrifici mari.E normal sa ma ameninte si sa ma intimideze?Daca nu respect acel angajament care l-am facut?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inventar cu rezultate diferite, declarație de plată minus obținută prin intimidare. cum mă pot apăra? Cryssy.005 Cryssy.005 Buna ziua, abia ce ma angajasem si eu de o luna intr-un magazin sport. Intre timp am devenit alergica la chimicalele alea si mi-am cerut demisia. Sefa mea a ... (vezi toată discuția)
Am dat pe datorie alimente si nu îmi mai restituie datoria. Rack Rack Buna ziua ! Va rog daca mă puteți ajuta cu niste sfaturi ,am un magazin alimentar la tara ,problema sta in felul următor am dat pe datorie alimente că ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent ajutor problema serioasa ! ati24 ati24 buna ziua am postat pe forum la dv. aici acum 1 luna jumate un articol citez ``Buna ziua asi avea si eu o intrebare la Dv. Alaltaieri seara am fost racolat ... (vezi toată discuția)