avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare autovehicul folosit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare autovehicul folosit

buna ziua. Administratorul unei firme doreste sa achizitioneze un autovehicul folosit de la o persoana fizica cu plata in rate. Ma poate ajuta cineva cu un model de contract? sau este in regula daca se face plata in rate?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kittycriss , utilizator 12:45, 27 Martie 2015
conteaza marca de masina?
nu inteleg intrebarea.
contractul este standard, sunt centre care se ocupa de intocmirea actelor. Daca vanzatorul acepta plata in rate nu prea vad cum poate sa faca un alt tip de contract , poate o declaratie notariala ceva!!!??? banuiesc ca achizitia se doreste sa fie facuta pe PJ.
da achizitia se face pe persoana juridica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare - cumparare pricope_ciprian pricope_ciprian buna seara o intrebare ,Doresc sa achizitionez un autoturism de la o societate comerciala intrebarea e pe factura in dreptul cumparatorului pot aparea 2 ... (vezi toată discuția)
Intrebare alina240 alina240 Am si eu o intrebare. In urma cu cateva luni am achizitionat prin contract de vanzare-cumparare( incheiat la o firma autorizata) o masina second hand adusa ... (vezi toată discuția)
Valoarea vehiculului la data producerii accidentului conform normei 23/2014 emisa de asf andreea125 andreea125 Valoarea vehiculului la data producerii accidentului poate fi estimata in functie de media a 5 vehicule cu aceeasi caracteristici de pe un site de vanzari ... (vezi toată discuția)