avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... releveu
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

releveu

releveul este obligatoriu ? mentionez ca am deja certificatul energetic facut ,pot sa vind apartamentul ? poate fi asta o problema ?:(:(
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 07:42, 27 Martie 2015
Buna ziua,

releve-ul sau schita spatiului, este unul dintre documentele pe care in mod obligatoriu trebuie sa le detineti.
Acesta este documentul in baza caruia puteti face dovada descrierii imobilului obiect al actului de proprietate, practic este parte integranta a actului de proprietate.
de cand ?
apartamentul e vechi , nu are schita releve la OCPI ,avind in vedere ca e obligatoriu ,cum sa vindut pina acum ? nu sunt primul proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am achiziționat un apartament în care holul este ... davidandi2201 davidandi2201 Bună ziua. Am achiziționat un apartament în care holul este proprietate comuna. Nu am știut acest lucru în momentul în care l am cumpărat, fostul ... (vezi toată discuția)
Proprietate boxa subsol bloc delia89 delia89 Buna ziua, Bunicii mei sunt proprietarii unui apartament la parter intr-un bloc din Bucuresti, construit in anii 80, ei sunt primii proprietari (fiind ... (vezi toată discuția)
Nr parcela gresit in contract de vanzare cumparare ThomasT6 ThomasT6 Buna ziua, Revin intr-o pb mai veche. Detin un teren achizitionat in 1997 pe care am construit un spatiu comercial (provizoriu). Pana in vara a functionat in ... (vezi toată discuția)