avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nerespectare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nerespectare hotarare judecatoreasca

Am hotarare judecatoreasca de punere in posesie, intocmire documentatie in vederea eliberarii titlului de proprietate, dar CLFF amana de trei ani s-o puna in aplicare. M-au pus in posesie partial si mai au sa-mi dea 1ha. Pot face plangere penala pentru nerespectare de hotarare judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: emiliana , utilizator 05:31, 24 Octombrie 2016
Buna seara!

Ati facut executare silita?

Cu stima.
Nu am facut.
Am facut executare dar a fost respinsa deoarece exista o decizie a unui tribunal care respinge executarea pe fond funciar. Si am ramas fara 2200 lei caci executorul nu mi-a returnat banii. Si situatia e neschimbata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare tp; intabulare dumifilote dumifilote Am o hotarare judecatoreasca definitiva de rectificare TP cu expertiza topo avizata de OCPI. Ce demersuri trebuie sa fac pentru punerea in aplicare, inclusiv ... (vezi toată discuția)
Executare hotarare judecatoreasca de rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote Am hotarare definitiva de rectificare TP. In raportul de expertiza, omologat de instanta, schitele a cel putin 3 parcele sunt gresite (spre exemplu la una din ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie diana22 diana22 am titlu de proprietate pe numele tatalui decedat si doua sentinte irevocabile prin care mi se recunoaste dreptul asupra unui teren. cum formulez cerere de ... (vezi toată discuția)