avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imagini camera supraveghere trafic auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imagini camera supraveghere trafic auto

Ce parere aveti despre imaginile inregistrate cu camera de supraveghere trafic , in sensul folosirii acestora la dovedirea unor situatii neplacute intimplate in trafic ?
Din ce vad pe diferite site-uri , sunt politisti care accepta si care nu accepta aceste inregistrari , pentru dovedirea unor vinovatii sau nevinovatii .
Cel mai recent răspuns: vlad196938 , utilizator 20:30, 28 Martie 2015
Daca politia nu le accepta, cereti sa se faca mentiunea in PV, si ulterior expunesi situatia la judecatorie, insa este important ca politistul sa consemneze in PV argumentele dvs. cu privire la existenta unor inregistrari.
Fiind o practica neunitara este greu de exprimat un punct de vedere general valabil
Instantele de judecata au practica neunitara referitor la acest aspect
Aceste probe pot fi importante cand nu exista nimic altceva ce sa sustina afirmatiile facute in declaratii. De asta nici nu este o "practica unitara" ...
Ca sa concluzionam , daca "vrea muschii organului " pot fi admise si inregistrarile de pe camera video auto , daca nu , nu . Treaba cu Romania si "ocupa tot timpul " !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilitatea unei inregistrari de camera auto CristiDumi CristiDumi Buna ziua Detin de peste 3 ani o camera video de inregistrat din masina (dash-cam). Cu foarte mare intarziere, recunosc :(, mi-am pus problema utilitatii ... (vezi toată discuția)
Este admisa proba foto-video ca sustinere a declaratiilor mele ? 112 112 Ma deplasam cu masina pe un drum European din RO. Am oprit intr-un refugiu din fata unei gari CFR pentru ca pasagerii din autoturism (sotia si cele doua fetite ... (vezi toată discuția)
Cum obtin o proba video accident auto_ , am avut un accident auto fara victime in dreptul ... augustinalexandrescu@yahoo.com augustinalexandrescu@yahoo.com Buna seara, Am avut un accident auto fara victime in dreptul unei statie de alimentare carburanti si agentul constatator a spus ca sunt vinovat, desi ... (vezi toată discuția)