avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... concediu medical PFA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

concediu medical PFA

Buna ziua ! activez ca PFA in vacanta de 1 mai am suferit o fractura la grnunchi,am toate platile la CAS.
Venitul in declaratia de impunere anticipata pe anul 2009 este de 10000 lei .Venitul mediu pe ultimele 12 luni este de
3000 lei/luna. Azi am primit prin posta banii de concediu pe luna mai 2009 de 645 lei ( concediul e din 5 mai 2009).
INTRBARE :E calculat concediul corect ? Nu s-a tinut cont de TOT venitul in ultimele 12 luni ci numai de declaratia
de impunere anticipata pe 2009.
Mentionez ca NU am beneficiat de concediu medical in ultimii doi ani.

Multumesc ! cu stima Doru
Cel mai recent răspuns: cristina rotariu , utilizator 11:02, 25 Iunie 2009
Doru Vasile a scris:

Buna ziua ! activez ca PFA in vacanta de 1 mai am suferit o fractura la grnunchi,am toate platile la CAS.
Venitul in declaratia de impunere anticipata pe anul 2009 este de 10000 lei .Venitul mediu pe ultimele 12 luni este de
3000 lei/luna. Azi am primit prin posta banii de concediu pe luna mai 2009 de 645 lei ( concediul e din 5 mai 2009).
INTRBARE :E calculat concediul corect ? Nu s-a tinut cont de TOT venitul in ultimele 12 luni ci numai de declaratia
de impunere anticipata pe 2009.
Mentionez ca NU am beneficiat de concediu medical in ultimii doi ani.

Multumesc ! cu stima Doru

mai ne trebuie detalii: perioada de acordare a concediului medical si cod concediu medical
buna ziua,
concediul medical pentru PFA se calculeaza doar pe baza deciziei de impunere anticipata, deci cred ca este corect calculul. Am si eu o intrebare totusi, cand ati depus concediul medical la casa de sanatate si in cat timp v-au venit banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul efectiv al indemnizatiei pentru crestere copil prea mic Alecsx83 Alecsx83 Buna seara, Va rog sa ma ajutati la calculul efectiv pentru indemnizatie pe 1 an avand in vedere ca sotia a obtinut atat venituri din PFA cat si din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului - pfa gina.nita82 gina.nita82 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta in urmatoarea problema: sunt pfa din oct 2008 si am nascut in nov 2009; venitul net pe 2008 a fost de 6358 ron, iar pe ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pfa sistem real Ionela-Ada Ionela-Ada Buna ziua, Trebuie sa-mi iau concediu medical si nu stiu daca merita si cum calculeaza CAS. Sunt PFA in sistem real si pentru anul in curs am estimat ... (vezi toată discuția)