avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... HG. nr.737 din 2010
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

HG. nr.737 din 2010

HG. nr.737 din 2010

ce efecte juridice produce anularea HG. nr.737 din 2010 prin hotarare judecatoreasca irevocabila pronunțata in contenciosul administrativ ulterior adoptarii OUG 59 din 2011

Alte discuții în legătură

Dacã actiunea a fost admisa pe fond, recursul impotriva hotararii de suspendare a executarii mai are obiect? bodean bodean Am deschis o acțiune in contencios admin. Privind anulare act administrativ de eliberare din funcție. In prima etapa am obținut suspendarea ... (vezi toată discuția)
Exceptie de inadmisibilitate bge bge In anul 2010 in luna februarie mi-am achitat impozitele la primarie pentru anul respectiv, ulterior in noiembrie am aflat cu stupoare ca mai datorez 1500 lei, ... (vezi toată discuția)
Hotararile definitive si irevocabile ale instantelor judecatoresti dudu2ira1 dudu2ira1 Buna ziua la toti! Rog daca poate cinva sa i-mi raspunda : -- hotararile definitive si irevocabile date de o instanta judecatoreasca pot oare sa fie anulate ... (vezi toată discuția)