avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare sub bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare sub bloc

Buna ziua.
Intrebarea mea este daca parcare de masini care se afla in subsolul blocului intra in atributia administratorului de bloc. Recent a parcat cineva pe locul meu inchiriat de la un alt vecin, iar administratorul spune ca parcarile de sub bloc nu intra in atributia sa.
Cel mai recent răspuns: DomutaDaniel , utilizator 14:48, 30 Martie 2015
sunteți proprietar pe locul de parcare? Daca da puteți apel la politia comunitara pentru a ridica mașina de pe proprietatea dvs. Puteți bloca accesul prin stâlpi electrici/hidraulici/mecanici a proprietăți.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2015
terentetalharu, utilizator
DomutaDaniel a scris:
Recent a parcat cineva pe locul meu inchiriat de la un alt vecin..

Am citat ceea ce ati scris in primul mesaj pentru ca mai multi au intrebat daca sunteti proprietar al locului de parcare. Probabil ca nu au citi cu atentie.
Nu, domnul nu este proprietar al locului de parcarer, ci l-a inchiriat de la altcineva.

Daca ati incheiat un contract de inchiriere, vedeti ce clauze sunt acolo si luati legatura cu proprietarul ce v-a inchiriat parcarea. Cineva poate sa-si inchirieze casa, masina, parcarea... in baza unui contract, a unor clauze contractuale, cu obligatii, drepturi de ambele parti...
Cu dovada ca ati inchiriat acel loc de parcare apelati la politie sa constate, sa va ajute, sa intocmeasca un PV... Apoi in instanta cu documente, martori, prices verbal politie.

Va multumesc foarte mult ! Raspunsul pe care il asteptam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare curte comuna doru_s doru_s Buna ziua, Lucrez la o firma ce are inchiriat un apartament intr-un bloc cu o curte comuna. Din cite stiu conform legii toti locatari au dreptul sa intre ... (vezi toată discuția)
Masini parcate ilegal florintodoran florintodoran Buna ziua, as dori sa intreb daca exista posibilitatea ca masinile parcate ilegal in garajul blocului, sa fie ridicate. Am discutat subiectul acesta in ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare dan nedelcu dan nedelcu daca mi se ocupa locul de parcare dpdv legal ce pot sa fac ca sa remediez aceasta situatie (vezi toată discuția)