CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

FRD 
	    	Utilizator

FRD 
	    	Utilizator	    

DAN POPESCU 
	    	Avocat

DAN POPESCU 
	    	Avocat	    

FRD 
	    	Utilizator

FRD 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 FRD	                   

Plecand de la art 322 alin 1 pct 5 in coroborare cu art 326 alin 1 din VCPC si avand in vedere si  prevederile art 137 din acelasi  cod.
Avem urmatoarea ... (vezi toată discuția)
	                    FRD	                   

Plecand de la art 322 alin 1 pct 5 in coroborare cu art 326 alin 1 din VCPC si avand in vedere si  prevederile art 137 din acelasi  cod.
Avem urmatoarea ... (vezi toată discuția)

FRD	                   

Am depus o cerere de revizuire in baza disp art 322 alin 4 si 5 din VCPC  prin care in afara motivului de revizuire am invocat exceptia nulitatii deciziei date ... (vezi toată discuția)
	                    FRD	                   

Am depus o cerere de revizuire in baza disp art 322 alin 4 si 5 din VCPC  prin care in afara motivului de revizuire am invocat exceptia nulitatii deciziei date ... (vezi toată discuția)

FRD	                   

Am depus o cerere de revizuire in baza art 322 al 5 si in afara motivului de revizuire am invocat in baza art 137 din VCPC nulitatea sentintei civile pentru ... (vezi toată discuția)
	                    FRD	                   

Am depus o cerere de revizuire in baza art 322 al 5 si in afara motivului de revizuire am invocat in baza art 137 din VCPC nulitatea sentintei civile pentru ... (vezi toată discuția)