avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Control antifrauda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Control antifrauda

Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca este corect,legal ca in timpul controlului cei de la Antifrauda sa solicite golirea si numararea banilor din buzunarelor angajatilor .
Eu stiam ca acest articol de lege a fost abrogat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ardei2011 , utilizator 20:42, 28 Martie 2015
Mai exact, ce anume voiau sa stie? Cati bani aveau angajatii la ei? Le-au cerut sa justifice acei bani ? Au confiscat acei bani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere cerere de scutire intretinere lucretiaapostol lucretiaapostol Buna ziua, va rog sa ma lamuriti daca exista un termen legal de depunere a cererii pentru scutirea de la plata intretinerii. Am facut o cerere de scutire ... (vezi toată discuția)
Control corporal garda etc. la un srl Matheo25 Matheo25 Buna seara. Am o mare nelamurire. Nasul meu are o firma in cadrul careia sunt si eu angajat. Problema urmatoare este cu banii care ii am in buzunar in decursul ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu sau control legal _Alin_ _Alin_ Unchiul meu are o mica firma la care vinde diverse produse nealimentare. Duminica sau de sarbatori, cand exista targ, el merge sa vanda marfa in targ, lucru ... (vezi toată discuția)