avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Control antifrauda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Control antifrauda

Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca este corect,legal ca in timpul controlului cei de la Antifrauda sa solicite golirea si numararea banilor din buzunarelor angajatilor .
Eu stiam ca acest articol de lege a fost abrogat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ardei2011 , utilizator 20:42, 28 Martie 2015
Mai exact, ce anume voiau sa stie? Cati bani aveau angajatii la ei? Le-au cerut sa justifice acei bani ? Au confiscat acei bani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere cerere de scutire intretinere lucretiaapostol lucretiaapostol Buna ziua, va rog sa ma lamuriti daca exista un termen legal de depunere a cererii pentru scutirea de la plata intretinerii. Am facut o cerere de scutire ... (vezi toată discuția)
Control corporal garda etc. la un srl Matheo25 Matheo25 Buna seara. Am o mare nelamurire. Nasul meu are o firma in cadrul careia sunt si eu angajat. Problema urmatoare este cu banii care ii am in buzunar in decursul ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu sau control legal _Alin_ _Alin_ Unchiul meu are o mica firma la care vinde diverse produse nealimentare. Duminica sau de sarbatori, cand exista targ, el merge sa vanda marfa in targ, lucru ... (vezi toată discuția)