avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gard intre vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gard intre vecini

am niste vecini care mi-au luat cei 50cm din spatele casei ,si mi-au montat gardul pe coltul caseii,am cadastrul ,itabulare,ei nu miau prezentat nici un act pt teren ,dar recunoaste cadastrul meu ,dar numi da voie sa fac gard,sau sal mut la loc,mai nou am aflat ca nu sunt proprietari pe terenul lor......ce sa fac???
Cel mai recent răspuns: viorelion44@yahoo.com , utilizator 19:51, 30 Martie 2015
maine ma duc sa depun plangere.......multumesc .....
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2015
viorelion44@yahoo.com, utilizator
am fost la agentul de proximitate sa depun plangere pt tulburare de posesie si mi sa spus ca nu mai exista sa transformat in alta lege ,dar a spus ca va media el cazul ,mia cerut nr. tel.si mia spus sa astept ca ma suna sa ne intalnim la mediere........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanță gard ContSters452138 ContSters452138 Casă veche construita (în 1960) fără gard intre vecini. Vecini erau frați iar casa era casa părintească și era construita în mijlocul curți. După ... (vezi toată discuția)
Cadastru - intrare gard vecin bogdy_m17 bogdy_m17 Buna ziua, Adresez o probema des intalnita, situatia e urmatoarea: Teren intravilan cu CF, nu este cadastrat. Vecinul din stanga, tot necadastrat. ... (vezi toată discuția)
Abuzurile vecinului! lorincz.stefan lorincz.stefan Cui trebuie sa ma adresez in cazul abuzurilor vecinului? De ani de zile dirijeaza apa de pe constructii in gradina noastra,ierbicideaza dealungul gardului ... (vezi toată discuția)