Am vandut un autot.in urma cu aproape 4 ani. Din cate stiu, cumparatorul meu-cu care am fost la fisc, unde s-a facut radierea-inmatricularea la scurt timp l-a vandut mai departe. Asa m-am trezit cu o amenda pt. lipsa rovinietei. Noroc cu Decizia nr. 6 a ICCJ pe care am invocat-o in recurs si am castigat procesul. Masina este si in prezent pe numele meu.Cred ca circula si in prezent. Pentru a fi ferit de asemenea surprize as vrea sa obtin o hotarare judecatoreasca de radiere. Am rugamintea de a fi ajutat cu un model de cerere adresata instantei in acest sens.Multumesc.
Printr-o acțiune în OBLIGAȚIA DE A FACE, d-voastră ca reclamant în contradictoriu cu pârâtul(cumpărătorul...)INSTITUȚIA PREFECTULUI.., Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculări auto, și PRIMĂRIA....serv. taxe și impozite locale, (care nu se vor prezenta)
solicitați ca prin hotărârea ce urmează a se pronunța să constate că a avut loc înstrăinarea aut..., să dispună radierea din evidențe .., Consider că pentru a avea câștig de cauză, puteți apela la un avocat doar pt. redactarea unei cereri de chemare în judecată în sensul celor solicitate de d-voastră