avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am ceva probleme in asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am ceva probleme in asociatie

salut! stau la bloc si fac parte din o asociatie proprietari. am cateva intrebari:
1. vreau sa maresc intrarea unei camere cu 20 cm si cineva mi-a spus ca nu o pot face fara aprobare. nu demolez un perete, doar maresc intrarea cu max 20 cm. trebuie sa anunt asociatia, primaria? despre ce lege e vorba? care ar fi amenda si cine face control pentru asa ceva?
2. care sunt pasii de urmat pentru a determina asociatia sa repare acoperisul blocului? cica sa il fac singur daca imi ploua in cap, acum nu exista bani
3. pe holul scarii face curat o madama care imi face mereu scandal ca nu vreau sa o platesc; eu platesc doar ce e pe lista de intretinere si daca salariul ei nu e trecut acolo nu ma intereseaza
am dat bani 2 ani si ceva dar nu pe listele de intretinere era trecuta contributia pentru ea, venea seful de scara si ii dam banii in mana fara chitanta. acum cateva luni am refuzat si acum femeia asta imi hartuieste copilul cand il prinde, eu am incercat sa port o discutie cu presedinta, dar zice ca nu e adevarat copilui minte. mi-as dori sa nu o mai vad pe aici. ce as putea face?
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2015
vladsav, utilizator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 09:15, 1 Aprilie 2015
Usa e in interiorul apartamentului. Ce asociatie sa anunte?
pentru marirea accesului in camera va trebuie o autorizatie de constructie emisa de primaria locala in baza unui proiect si a unei expertize tehnice.
Totusi, de ce mai aveti nevoie de inca 20cm? In mod normal usa initiala trebuie sa fie de 80-90 cm.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
DinuX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste reparatia la acoperisul blocului mansardat ovidiu1984 ovidiu1984 Buna seara. Am cumparat un apartament la mansarda.Doresc sa stiu daca am probleme cu acoperisul cine plateste?Presedintele asociatiei a spus ca terasa ... (vezi toată discuția)
Judecata acoperis bloc DraglaGabriel DraglaGabriel Buna Ziua, Am o problema cu vecinul de la ultimul etaj, domnul s-a trezit de o luna sa reparam acoperisul, cei de pe casa scarii au hotarat ca prima oara se ... (vezi toată discuția)
Acoperis la bloc ciucuadrian ciucuadrian Va rog frumos luminati-ma si pe mine: - pentru realizarea unui acoperis la bloc, va rog frumos sa-mi spuneti cate semnaturi am nevoie pentru a demara aceasta ... (vezi toată discuția)