avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua m-ar interesa sa stiu daca o femeie care are 10 luni lucrate poate intra in concediu medical sau risc maternal daca este insarcinata in 4 luni jumatate.Mentionez ca a lucrat la o firma inainte 7 ani,4 luni si-a cautat un alt loc de munca iar acum dupa cele 4 luni cu care nu a cotizat s-a angajat si are 10 luni lucrate si nu stie ce ar trebui sa faca sa poata beneficia de icc,daca poate sau nu sa intre in concediu medical sau risc de la serviciul respectiv la care are 10 luni lucrate si sa-i mearga si continuitate facand 12 luni cotizate inainte de nasterea copilului.
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2015
alexandra_draghici24, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandra_draghici24 , utilizator 16:07, 30 Martie 2015
trebuie sa se afle in concediu medical pana in august cand va naste pentru a putea beneficia de indemnizatie crestere copil timp de 2 ani ?
va multumesc foarte mult ca m-ati lamurit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal chirita-alina chirita-alina Buna ziua, De la data de 01.06.2010 voi intra in concediu de risc maternal, pe o perioada de 120 de zile, la recomandarea medicului specialiast si cu aprobare ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal narcidani narcidani buna daca am 7 luni vechime la locul de munca si am ramas insarcinata,a-s dori sa-mi iau concediu de risc maternal pana la intrarea in prenatal , mai primesc ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal didimau didimau As avea o intrebare referitoare la acordarea concediului risc maternal. Sunt insarcinata in saptamana 20 si as vrea concediu risc maternal.Am inteles ca ... (vezi toată discuția)