avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Prelucrare date personale
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Prelucrare date personale

Am o firmă de prestări servicii,am cam treizeci de clienți pe an cu care inchei contracte și le trec numele ,prenumele și adresa de domiciliu,când incasez fac bon de casă de marcat.Trebuie să mă inregistrez la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu număr de operator de date personale?Majoritatea clienților mei sunt vecini sau cunoscuți.

Alte discuții în legătură

Revisal rodyk_11 rodyk_11 Unde trebuie sa ma inregistrez ca operator de date cu caracter personal pentru a putea opera in Revisal ? Vreau sa mentionez ca sunt PFA si am contracte de ... (vezi toată discuția)
Notificare autoritatea nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal patricia24 patricia24 Pentru deschiderea unui magazin online este necesara Notificarea Autoritatii nationale de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal ? (vezi toată discuția)
Hepl me pentru salarizare trebuie sa notific ca firma care face salarizare sau pentru fiecare firma individual ovidiu7676 ovidiu7676 (6) Angajatorii pot contracta serviciul de completare si transmitere a registrului prin incheierea, cu respectarea dispozitiilor art. 20 alin. (5) din Legea ... (vezi toată discuția)