Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

lncapacitate de plata

detin doua soc. comerciale la care sunt administrator. La soc. x am probleme financiare(temporar). In cazul unei executari silite se poate tragerea la raspundere societatea y? daca da, cum s.ar putea acest lucru?multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc frumos. asa gandeam si eu, insa atunci cand ai probleme... te gandesti la toate. mai ales cand ai de.aface cu persoane(colaboratori) care sunt putin .....sa zic (diplomatic) neintelegatoare.... in speta e vorba de un bilet la ordin dat ca si garantie,care la nici doua luni de intarziere la plata mi.au calculat 50% penbalitati si dobanzi....biletul fiind eliberat in alb.....
nu , nu a garantat cu nimic,doar ca sunt administrator la cele doua societati
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare-partajul bunurilor comune ginacoseru ginacoseru am un bilet la ordin avalizat de catre administratorul soc x.acesta se afla in procedura falimentului. biletul a fost primit garantie si completat in luna ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contractele de credit ContSters91450 ContSters91450 X-(Buna ziua, Am anumite nelamuriri in legatura cu o speta privitoare la un contract de credit pentru nevoi personale. Concret, o persoana a incheiat cu un ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat ContSters113759 ContSters113759 buna ziua, am avalizat un bilet la ordin la incheierea unui contract de leasing pt. un autoturism achizitionat de firma X; mentionez ca nu sunt si nu am fost ... (vezi toată discuția)