avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA-ul si codurile CAEN
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA-ul si codurile CAEN

Buna seara! Doresc sa-mi infiintez un PFA , insa as vrea sa stiu daca pot sa am mai multe coduri CAEN. de exemplu 0111 Cultivarea cerealelor, porumbului si a altor plante n.c.a. si 0123 Cresterea porcinelor.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:11, 30 Martie 2015
Da, puteti, dar sa aveti in vedere ca trebuie sa aveti acel document doveditor pentru studii/calificare pentru ambele coduri caen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen din nou stanceni stanceni Buna ziua! Lamuriti-ma si pe mine va rog cum e cu noul cod CAEN...mai precis daca imi puteti spune ce a devenit vechiul 5248 si 1598. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Pfa, coduri caen agricultura, norma venit? crislor crislor buna seara , am nevoie de un contabil in agricultura, un pfa pentru cresterea bovinelor, porcinelor, si cultivarea cerealelor pt hrana animalelor, ce norma ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular dosar masura 141 nalexandru nalexandru Pot transfera un dosar pe masura 141 aprobat altui membru din familie? Precizez ca am ajuns pana la infiintare PFA unde m-am lovit de problema ca eu deja sunt ... (vezi toată discuția)