avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... showroom impreuna cu partenerii de service
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

showroom impreuna cu partenerii de service

Buna seara!Am cumparat acum aproximativ un an un telefon iphone 5s la pretul de 2800 de lei de la un showroom autorizat din Craiova.Am primit garantie 2 ani.Dupa nici aproape un an,bateria a cedat.L-am dus la showroom-ul respectiv,l-au trimis la Bucuresti,dupa 10 zile au venit cu descrierea interventiei:INLOCUIT IPHONE.Inlocuit Iphone,telefon "nou" cu folie,fara zgarieturi,dar in cutia primului meu telefon dus la ei,si inlocuit.L-am acceptat,banuind ca asa e procedura.Dupa nici 4 zile,ecranul la telefon s-a desprins.M-am dus iar cu el,aceeasi poveste,dar alta problema,acelasi rezultat.Iphone inlocuit,desigur,doar dispozitivul...in cutia primului telefon cumparat de la dansii.De data asta l-am refuzat,spunandu-le ca telefon nou inseamna,sigilat,in cutia lui.Am declarat ca actionez in instanta,iar dansii au trimis telefonul inapoi la Bucuresti.Imi puteti da mai multe informatii,va rog?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Scoatere din garantie telefon mobil FRaluca FRaluca Buna ziua. Am achizitionat in decembrie de pe site-ul eMAG un telefon Apple iPhone 5s. In februarie am descoperit ca la o miscare mai rapida a telefonului, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am achizitionat de la emag un tv in data de 14.11.2020 ... Alex1603 Alex1603 Buna ziua, Am achizitionat de la emag un tv in data de 14.11.2020 (oferta black friday). Televizorul a fost despachetat si montat in data de 07.03.2021, ... (vezi toată discuția)
Telefon stricat de cei de la garantie... medeeathing medeeathing Buna ziua, acum cateva zile am dus si eu un telefon la reparat fiind in garantie (\"garantie pe viata\" de la Cosmote).Acestia au preluat telefonul si l-au ... (vezi toată discuția)