avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Scoatere din garantie telefon mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Scoatere din garantie telefon mobil

Buna ziua.
Am achizitionat in decembrie de pe site-ul eMAG un telefon Apple iPhone 5s. In februarie am descoperit ca la o miscare mai rapida a telefonului, din interior se aude un zgomot. Am hotarat sa il duc intr-un showroom eMAG pentru reparatii, moment in care am descoperit ca imi lipseste certificatul de garantie din cutia in care am primit telefonul. In urma multor telefoane, dupa o luna in care am utilizat telefonul in aceeasi stare, fara nicio interventie, mi s-a expediat un certificat de garantie cu care m-am prezentat la sediu. Mi s-a spus ca probabil mi s-a dezlipit bateria, ca va fi reparat, iar in termen de 10-15 zile voi primi un mesaj pentru a ridica telefonul. Astazi, am primit un mail, din partea intermediarului in relatia de service, prin care am fost instiintata ca mi-a fost scos din garantie telefonul, deoarece prezinta urme de "interventii neautorizate", lucru care nu este posibil, avand in vedere ca eu nu am dus telefonul nicaieri, in afara de eMAG. M-am documentat putin pe internet si am vazut ca nu ma pot considera responsabila de defectele aparute in mai putin de 6 luni de la achizitionare. Cum ar trebui sa procedez?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 09:45, 15 Martie 2015
Adresati-va ANPC, comisariatului teritorial. Detalii gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs nereparat in garantie gabimaister82 gabimaister82 Am cumparat Iphone 7 Plus de la Emag pe data de 11.03.2017, chiar din primele luni de utilizare am observat semnalul foarte slab fata de alte telefoane ... (vezi toată discuția)
Showroom impreuna cu partenerii de service Iulian20 Iulian20 Buna seara!Am cumparat acum aproximativ un an un telefon iphone 5s la pretul de 2800 de lei de la un showroom autorizat din Craiova.Am primit garantie 2 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu garantia unui produs electronic liviu84 liviu84 buna seara, am achizitionat un produs de pe siteul EMAG, o tableta, dupa o utilizare de 40 zile, produsul a inceput sa prezinte probleme la alimentare cu ... (vezi toată discuția)