Buna ziua.
Am achizitionat in decembrie de pe site-ul eMAG un telefon Apple iPhone 5s. In februarie am descoperit ca la o miscare mai rapida a telefonului, din interior se aude un zgomot. Am hotarat sa il duc intr-un showroom eMAG pentru reparatii, moment in care am descoperit ca imi lipseste certificatul de garantie din cutia in care am primit telefonul. In urma multor telefoane, dupa o luna in care am utilizat telefonul in aceeasi stare, fara nicio interventie, mi s-a expediat un certificat de garantie cu care m-am prezentat la sediu. Mi s-a spus ca probabil mi s-a dezlipit bateria, ca va fi reparat, iar in termen de 10-15 zile voi primi un mesaj pentru a ridica telefonul. Astazi, am primit un mail, din partea intermediarului in relatia de service, prin care am fost instiintata ca mi-a fost scos din garantie telefonul, deoarece prezinta urme de "interventii neautorizate", lucru care nu este posibil, avand in vedere ca eu nu am dus telefonul nicaieri, in afara de eMAG. M-am documentat putin pe internet si am vazut ca nu ma pot considera responsabila de defectele aparute in mai putin de 6 luni de la achizitionare. Cum ar trebui sa procedez?
Multumesc anticipat!