avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... persoana disparuta
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

persoana disparuta

a plecat din tara,din republica Moldova,acum doua saptamini, am tinut legatura pina pe data de 25.03.15, era la aieroport in danemarca, trecuse inregistrarea la zbor pina in dublin(irlanda)! voia sa ajunga in marea britanie la londra. dupa aceasta deacum sase zile nu stim nimic de aceasta persoana! deacum o saptamina! spuneti-mi va vor unde putem sa ne adresam pentru a afla unde-i persoana data acum?! multumim anticipat!
Cel mai recent răspuns: didishka , utilizator 11:14, 2 Aprilie 2015
tinem legatura cu rudele lui si nimeni nimic nu stie! am aflat doar ca a plecat cu document fals ca sa poata ajunge in anglia, si ca a plecat cu un ghid!
Poate a fost arestat de francezi sau de britanici pentru tentativa de trecere frauduloasa a frontierei, iar daca nu vrea sa le spuna numele sau real si normal ca nici ei nu stiu pe cine sa anunte. Au existat cazuri in care oamenii pentru a nu fi deportati au refuzat complet sa scoata vreo vorba, pentru ca in acest caz autoritatile nu stiu in ce tara sa-i deporteze (daca nu-i pot identifica pe baza de amprente). Iar daca a vrut sa treaca granita ascuns intr-un container, au mai fost cazuri de imigranti asfixiati in containere.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
tgeorgescu, utilizator
pai, noi la asta si ne-am gindit ca poate e arestat pe undeva... pentru ca persoana care joaca rolul de interlocutor e ramasa in tara spune ca trebuie sa asteptam cit v-a fi nevoie! dar mai apare o intrebare: cum putem noi afla daca e arastat sau nu?! si pe unde e? in ce tara?!
Daca va duceti la Politie si le explicati ce ati explicat aici, ei il pot da in urmarire prin Interpol (ca persoana disparuta) si veti afla daca e arestat pe undeva sau in caz ca a fost gasit cadavrul va putea fi identificat. Atentie ca in acest caz britanicilor le va fi clar ca nu are ce cauta in Marea Britanie si daca se intampla ca si-a gasit ceva de munca pe acolo va fi arestat si deportat.
multumesc tuturor! s-a gasit! a revanit in tara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt Angela3 Angela3 am o prietena care a furat o hainuta din magazain ...cind a dat sa iasa din el a prinso cu hainutza ..ea a platito de oarece era rupta shi in plus vinzaoarea a ... (vezi toată discuția)
Arestat in italia elena321 elena321 Sotul meu a zburat duminica 22.03.2015 spre Italia,de pe aeroportul din Bologna l/a arestat fara motiv,de atunci nu shtiu nimic de el,nu a sunat nimic,am sunat ... (vezi toată discuția)
Extradat in germania, familia nu stie nimic de el! MariucaT MariucaT Buna seara, Fratele meu a fost retinut conform unui mandat european de arestare, a petrecut trei saptamani in arestul politiei in Bucuresti si apoi ... (vezi toată discuția)