avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate numire ca sef de birou a sotiei de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate numire ca sef de birou a sotiei de catre primar

Primarul isi promoveaza sotia pe postul de sef de birou. Nu stiu daca s-a organizat sau nu concurs cu publicarea unui anunt sau cu instiintarea ANFP. De principiu as vrea sa stiu daca situatia prezentata constituie sau nu un caz de incompatibilitate.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:31, 2 Aprilie 2015
Daca primarul este seful direct al sotiei (respectivul birou sa fie in subordinea directa a primarului) este incompatibilitate - vezi art. 95 din legea 161/2003.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functie publica dora dora dora dora Conducatorul unitatii - sot Control preventiv si economist - sotie Familie angajata in aceeasi institutie publica=D> (vezi toată discuția)
Incompatibilitate, conditii pentru a fi numit intr-o functie de sef serviciu Dumitrovici Dumitrovici 1. Daca intr-o institutie publica, sa zicem primarie, sotul este secretar( sef serviciu ) si sotia contabil sef( sef serviciu) ...nu exista o incompatibilitate ... (vezi toată discuția)
Exista stare de incompatibilitate sau conflict de interese? Eugen Enescu Eugen Enescu Nevasta primarului este angajata primariei la SPCLEP este in stare de incompatibilitate si conflict de interese potrivit art.95 din 161/2003si art.61, alin 4, ... (vezi toată discuția)