avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Noua Constitutie a Romaniei - Constitutia Cetatenilor
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Noua Constitutie a Romaniei - Constitutia Cetatenilor

Proiectul cetăţenesc de revizuire a Constituţiei României, lansat de Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor, la data de 24.01.2015, împreună cu documentaţia aferentă, a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 162/9.03.2015, dată de la care curge perioada de 6 luni, în care trebuie să strângem cele 500.000 de semnături, pentru a depune proiectul la Parlament, în vederea legiferării. Reamintesc faptul că, recent, şi-a reluat activitatea şi Comisia Parlamentară pentru revizuirea Constituţiei României, care a anunţat că proiectul lor de revizuire urmează a fi dezbătut în cele două camere al Parlamentului, pe parcursul acestei veri, astfel încât să se organizeze un referendum pentru adoptarea noii Constituţii a României până la sfârşitul acestui an. Să sperăm că presa românească îşi va face datoria şi va permite poporului român să ia cunoştinţă de conţinutul celor două proiecte constituţionale şi să-şi aleagă Legea Fundamentală care să-l repună pe drumul progresului şi civilizaţiei.

Constantin Cojocaru, Preşedintele Comitetului de Iniţiativă, Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor („MCC”). Noua Constituţie a României - Constituţia Cetăţenilor: [ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Noua constitutie a romaniei - constitutia cetatenilor constantincojocaru constantincojocaru Cei care s-au instalat la conducerea statului român prin lovitura de stat din decembrie 1989, prin manipularea voinţei electoratului, cu ajutorul mijloacelor ... (vezi toată discuția)
Români de pretutindeni – mcc este proiectul care trebuie sã uneascà poporul român constantincojocaru constantincojocaru Revin la apelurile mele anterioare şi vă invit să ne unim forţele pentru a opri procesul de distrugere a României, pentru a ne reaşeza ţara pe drumul ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna vointa populara? apare acest termen in constitutie? anca26elena anca26elena Buna ziua, as dorii sa stiu daca in Constitutia noastra apare termenul de vointa populara , si daca da, ce inseamna exact. Multumesc. (vezi toată discuția)