avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca nu mi-a acceptat scaderea ratei lunare, ce pot ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca nu mi-a acceptat scaderea ratei lunare, ce pot face???

Buna ziua,
Am un credit la banca obtinut acum aproximativ 3 ani cu o rata lunara de 500 RON. Am fost dat in somaj si m-am dus la banca pentru a anunta si a solicita o restructurare pentru 12 luni- sa platesc nu 500 RON cat era rata ci doar 150 RON, deoarece nu mai am decat un venit de 531 RON reprezentant somaj. banca mi-a respins cererea iar eu acum nu am de unde sa mai achit acea rata. ce pot face? eu am fost de buna credinta, nu am avut pana acum nici o intarziere de plata si am solicitat doar o scadere a ratei pentru 12 luni deoarece nu am de unde sa platesc mai mult.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 16:32, 15 Aprilie 2015
Care este valoarea totala a creditului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac daca nu mai pot achita rata?? catalinion84 catalinion84 Buna ziua, Am un credit la banca obtinut acum aproximativ 3 ani cu o rata lunara de 500 RON. Am fost dat in somaj si m-am dus la banca pentru a anunta si a ... (vezi toată discuția)
Banca poate oprii o rata din alocatiile copiilor si somaj? catalinion84 catalinion84 Buna seara ! Va rog sa imi spuneti si mie daca banca poate sa opreasca rata la un credit de nevoie personale din somaj si alocatiile copiilor. Va intreb ... (vezi toată discuția)
Nelamururi neplata/intarziere rate banca laurab87 laurab87 Buna ziua, Sunt din Bucuresti, am 22 de ani, sunt studenta. In perioada 2006-2008 am fost angajata la o firma, am contractat un credit de nevoi personale in ... (vezi toată discuția)