avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CINE-I DA DREPT SA DESCHIDA CONT BANCAR IN NUMELE MEU ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CINE-I DA DREPT SA DESCHIDA CONT BANCAR IN NUMELE MEU ??

Buna ziua tuturor.

De cand este posibil ca ANGAJATORUL , sa isi aroge dreptul LEGAL de a SEMNA CONTRACT de DESCHIDERE CONT BANCAR + ( card + toate serviciile optionale de notificari prin SMS, Banking Online, e-mail etc),
IN NUMELE MEU SI FARA INCUVINTAREA SAU SEMNATURA MEA???

Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: VikBemBem , utilizator 23:23, 2 Aprilie 2015
Multumesc de avertizare.

Ma voi conforma recomandarilor d-vs, d-le Freeelis.

Multumesc deasemena si de recomandarea serviciului Catalogului Consultantilor.
Aceasta nu este adecvat vizibila pe portal si nu stiam de aceasta optiune pana in acest moment.

Aveti posibilitatea sa consultati Catalogul Consultanților si daca doriti puteti lua legatura colegii avocati fie prin intermediul mesageriei private, fie prin utilizarea datelor de contact din profilul acestora.
www.avocatnet.ro/con ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare apel danolteanu danolteanu as dori o formulare ptr apel (fara a aparea numele avocatului) in numele meu pana imi gasesc avocat . contra -cost, binenteles. rog numar de telefon si pret ... (vezi toată discuția)
Caut urgent avocat care sa ma scape de contractele de telefonie Roman85 Roman85 Doresc sa reziliez contractele de telefonie pe care le am. Cum procedez in asa fel incat sa nu mai platesc nimic, ci sa platesc doar facturile pe ce am ... (vezi toată discuția)
Caut avocat, urgent mddnz mddnz salut , numele meu este dan mihai si astazi pe data de 5.09.2015 la ora 8 30 am nevoie de servicile unui mediator sau a unui avocat pentru a ma consult intro ... (vezi toată discuția)