avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... TUTELA MINOR
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

TUTELA MINOR

NU am fost casatorita cu el avem o fetita e pe numele lui suntem despartiti de 2 ani nu avem nici un act pentru tutela fetitei . nu nea trimis nimic in acest timp a vazuto de cateva ori dar nu ia adus decat niste mizilicuri de dulcuri neam desparti pt ca bea si a inceput sa dea in mine am chemat si politia de trei patru ori ...problema e urmatoarea eu am venit de 3 zile in italia la fratele meu pt ca are niste probleme familiare ...si mai trebui sa stau macar trei saptamani ... el a aflat ca am plecat din tara si a aflat inca ca fetita merge la gradinita ceia ce din septembrie el na stiut ca fetita lui merge la gradinita doar acum sainteresat si a mers la gradinita beat sa vada fetita si a facut scandal la doamna directoare si ameninta ca ami ia fetita ca eu am abandonato si o ameninta si pe mama ca vine cu politia so ia pe fata va rog ajutatima spunetim ce se poate intampla cum pot rezolva ...................pana nu e prea tarziu caci inebunes pana ajung acasa sal dau in tribunal ........................ VA MULTUMES DIN SUFLET

VA ROG AJUTATIMA CU NISTE RASPUNSURI
































Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 13:06, 5 Aprilie 2015
In momentul de fata daca o ia, nu poate fi invinovatit de nimic.
Trebuie sa cereti custodia minorei si stabilirea domiciliului la dvs. cand veniti in tara.
Ultima modificare: Duminică, 5 Aprilie 2015
Cristina Paisa, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie fetita mariusnegrau27 mariusnegrau27 buna ziua am si eu o problema cu fosta concubina cu care am stat cinci ani inpreuna si avem o fetita inpreuna mama fetitei in trei ani de cand neam despartit ... (vezi toată discuția)
Copil fara acordul tatalui in strainatate Cristi1986 Cristi1986 Am o fetita de 9 luni am plecat in italia cu fetita si cu mama fetitei.. Neam certat si a chemat politia si ma scos pe strada pentru ca chiria era pe numele ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia minorului mahonu mahonu am stat in concubinaj am o fetita de 5 ani nu am vazuto de 3 ani dar am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila unde am drept de vizita al minorei ... (vezi toată discuția)