avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acord vecini infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acord vecini infiintare PFA

Buna seara,

Incerc sa infiintez un pfa, insa nu reusesc sa obtin semnaturi de la vecini... si administratora nici atat desi activitatea nu se desfasoara la sediu...
Nu exista nici o alta modalitate de a face lucrurile?
Mi se pare absurd sa nu pot sa-mi infiintez o firma doar din acest motiv.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:13, 3 Aprilie 2015
Incercati intr-o alta locatie: prieteni, rude etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord vecin necesar la infiintarea pfa catalinu catalinu Buna seara, Din motive pe care probabil le cunoasteti doresc sa trec pe PFA. Mentionez ca lucred in domeniul IT-consultanta. Am aflat cu stupoare ca am ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pt infiintare firma. MoniKa_ MoniKa_ Situatia vecinilor mei pe orizontala si verticala, carora ar trebui sa le cer acceptul pt infiintarea unei firme in apartament, este urmatoarea: stg-nu exista ... (vezi toată discuția)
Profesor - meditatii in mod legal - cum? matprof matprof Sunt profesor de matematica (angajat la stat) si vreau sa dau si meditatii/lectii particulare in mod legal. Intrebari: 1) Este obligatoriu sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)