din 1 07 2009 urmeaza sa mi se schimbe incadrarea intr-o functie infirma pt 60 de zile..am contestat acea decizie dar am inteles ca avocatii au luat vacanta si pana in septembrie cand se intorc nu pot face nimik,dar pana atunki perioada de sanctionare trece si atunki eu dc m ai contest.Intrebare: Atata timp cat eu contest decizia eu trebuie sa ma duc acolo unde zik ei?
Asta v-am si intrebat mai devreme.
Atacati in instanta decizia de sanctionare.
Pana atunci incercati sa obtineti un concediu medical. E posibil ca astfel reductia pecuniara (75 % din media salariala pe ultimile 6 luni) sa fie mai mica decat diferenta intre salariul avut si cel de ingrijitor.
In perioada de Cm se suspena CIM, inclusiv aplicarea sanctiunii disiciplinare.
in acest caz au dreptul sa va schimbe provizoriu functia, dar inseamna ca nu au un temei legal pentru sanctionare.
Va rog sa cititi din Codul Muncii capitolul II Raspunderea disciplinara si vedeti daca s-au urmat pasii respectivi si va trebui la ITM sa faceti sesizare la acest aspect: sanctiune disciplinara pe motiv ca nu v-ati dat demisia
Motivul sanctiunii pe care l-a dat firma trebuie sa il demontati, sa demonstrati ca este un fals.
Tot la ITM va pot da un raspuns exact.
Oricum atat timp cat sunteti in litigiu nu au dreptul sa va desfa cim
Bafta
de fapt la kaufland se fac restructurari si au chemat un anumit nr de personal si ne au pus sa ne dam demisia cine nu a vrut este hartuit si bagat in comisie disciplinara,la itm am fost si mi-au zis ca au trimis reclamatia mea la itm ul de la bucuresti pt ca acolo am eu contractul inreg
Demisie fara preaviz
Liviutzu
Am fost la un interviu, iar cei de acolo m-au chemat la munca de pe 01.03.2011, iar eu sunt angajat la o alta firma... Mi-am dat demisia azi, 23.02.2011, dar ... (vezi toată discuția)
Demisie
Nicom04
Buna seara,
Mi am dat demisia semnata cu respectarea termenului de preaviz, ulterior nu m am mai prezentat la locul de munca. Sunt chemata intr o comisie ptr ... (vezi toată discuția)