avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna aceasta se incaseaza si indemnizatia de concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna aceasta se incaseaza si indemnizatia de concediu de maternitate (cea platita de Casa de Asigurari Bucuresti) inainte de Paste?

Buna ziua,

Stiti cumva daca luna aceasta se platesc si indemnizatiile de concediu de maternitate inainte de Paste? Ponta zicea ca platile facute prin trezorerie se incadreaza la ordonanta lui, iar eu am de incasat de la CASMB.
Sau macar unde se poate afla aceasta informatie...la CASMB habar nu au (in general habar nu au de capul lor, d-apai sa fie o situatie speciala), la guvern la informatii cu publicul nu se stie, la ministerul muncii se inchide telefonul.

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:15, 6 Aprilie 2015
1. Nu am auzit ca platile facute de CASMB sa fie in avans (inainte de Paste).

2. De la Guvern am inteles ca este vorba de salariile bugetarilor si de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand este nejustificata intarzierea platii salariului creis creis Apelez la dvs. pt. a ma lamuri cum anume se interpreteaza fraza \"intarziere nejustificata\" din urmatorul articol: Art.166 C.mun. : (4) Intarzierea ... (vezi toată discuția)
Cont trezorerie la pfa? pcipascal pcipascal Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie: trebuie ( si daca da - se poate) sa imi fac cont de trezorerie pe PFA pentru a putea incasa ctrvl. unor ... (vezi toată discuția)
Plata anticipata a drepturilor salariale castigate in instanta M-A-N M-A-N Stie cineva daca a fost publicata legea sau ordonanta prin care se platesc anticipat drepturile salariale ale bugetarilor castigate in instanta? (vezi toată discuția)