avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Relatia contractuala cu fimele de telefonie
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Relatia contractuala cu fimele de telefonie

am reziliat un contract inainte de termen cu Romtelecom datorita faptului ca s-a incheiat activitatea firmei mai mult de atat firma a fost si suspendata apoi . Acum firma Romtelecom incearca sa obtine anumite sume pentru reziliere inainte de termen , ce pot face??
Mi-a starnit un zambet larg raspunsul anterior,evident ca o societate de marimea celei mentionate cu sute de litigii pe rolulul instantelor nu se poate prezenta la mediere ,la invitatia oricarui petent,debitor justitiabil.Solutia este sa consultati un av care discutand cu dvs tinand cont de circumstantele spetei sa va dea un raspuns.Variantele ar fi urmatoarele:fie incercati o rezolvare amiabila,fie platiti,fie nu platiti si rezistati eroic presiunilor ce vor urma din partea recuperatorilor de creante,notificari,telefoane,somatii,eventuale actiuni in instanta etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract servicii internet geea_c geea_c Buna ziua tuturor, Am citit celelalte topic-uri despre rezilierea contractelor de prestari servicii dar as fi vrut, daca se poate, sa citesc cateva pareri ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract gabriel ungureanu84 gabriel ungureanu84 Am intampinat o problema cu o firma de prestari servicii in sensul ca nu mi a convenit modul cum a decurs contractul ins ensul ca nu au fost prompti si foarte ... (vezi toată discuția)
Probleme cosmote george302 george302 Acum vreo 4 ani de zile am avut un abonament la cosmote, dupa perioada contractuala am dorit sa inchid abonamentul. am fost la un magazin cosmote, am platit ... (vezi toată discuția)