avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Folosire tip borderou achizitie de la persoane fizice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Folosire tip borderou achizitie de la persoane fizice

buna ziua va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:in ordinal M.E.F nr. 3512/27.11.2008 privind documentele financiar contabile exista doua borderouri de achizitie folosite la achizitia produselor de la personae fizice , unul avand cod 14-4-13 si unul avand codul 14-4-13/b.va rog sa-mi comunicati care este indicat sa fie folosit la achizitia de la persoanele fizice de produse culese din flora salbatica (ciuperci si fructe de padure) si capturate din fauna salbatica de catre o firma care are ca obiect de activitate acest domeniu? multumesc.
Cel mai recent răspuns: dans74 , utilizator 20:58, 8 Aprilie 2015
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns calificat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg 150/2011-impozit din agricultura rompell rompell HG 150/2011,Art. 42 k) 9. În categoria veniturilor din agricultură şi silvicultură considerate neimpozabile se cuprind: - veniturile realizate de ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez in contabilitate scoici? dobreg dobreg buna ziua : daca ma poate ajuta cineva ...va rog! cum inregistrez o intrare de scoici pentru a o putea vinde?scoicile sunt adunate de administratorul ... (vezi toată discuția)
Pfa Palelisabeta Palelisabeta Buna ziua. Va rog să+mi spuneţi dacă este adevărat că veniturile din agricultură pentru PFA , Intr. familiale şi Intr. Individuale sunt scutite de ... (vezi toată discuția)