Sunt administratorul unei firme de productie cu 5 angajati. Din lipsa de comenzi am trimis angajatii in somaj acum o luna.Intre timp am obtinut o comanda pe termen scurt. Pot chema angajatii inapoi la lucru pe o periada de 3 luni, cu CIM pe periada determinata?Ce se intampla dupa cele 3 luni? Angajatii isi pot relua somajul de unde a ramas? Contractul pe periada determinata inceteaza de la sine? Firma ce obligatii mai are fata de angajati?
Da, se poate.
Daca le faceti contract individual de munca pe durata determinata, pe aceasta perioada somajul se suspenda.
Contractul individual de munca inceteaza de drept la data expirarii acestuia, iar salariatul se prezinta la agentia de somaj cu decizia de incetare a cim- ului, fara a mai depune alt dosar , iar somajul se reia.
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Mai am o nelamurire in legatura cu acest subiect, va rog sa-mi spuneti daca este legal.
Concedierea angajatiilor si trimiterea lor in somaj s-a datorat restrangerii activitatii din cauza lipsei comenzilor in urmatoarele 3 luni.In decizia de incetare a activitatii pe care le-am dat-o angajatilor am specificat acest lucru: ca nu mai am comenzi in urmatoarele 3 luni!
Am primit o comanda la o luna dupa ce angajatele au intrat in somaj.
Este legal daca le chem inapoi cu CIM pe perioada determinata de 3 luni cu 4 ore/zi, ca sa pot lucra comanda cu toate angajatele pe care le-am avut inainte de somaj.
Somaj
claudia-2013
Buna ziua, as avea o intrebare: avand in vedere faptul ca in data de 07.09.2014 imi inceteaza contractul individual de munca pe perioada determinata conform ... (vezi toată discuția)