avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Servicii facturate catre stat ue
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Servicii facturate catre stat ue

Buna ziua!

Am un SRL platitor de TVA trimestrial in Romania. Vreau sa facturez servicii catre o firma din stat membru UE. Va tb sa ma inregistrez in ROI si o data cu facturarea catre acea firma din UE voi deveni platitor lunar de TVA?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 15:46, 7 Aprilie 2015
nu
lunar deveniti daca aveti achizitii intracomunitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit, intracomunitar, declaratii robilix robilix buna ziua am un pfa cu norma de venit, neplatitor de tva deoarece prestez servicii si in tarile UE am depus cererea pentru cif de tva, eu ramanand ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in scopuri de tva si registrul operatorilor intracomunitari  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Operatiunile intracomunitare pentru care este obligatorie inscrierea in ROI sunt:[/b] - livrari intracomunitare de bunuri care au locul in Romania si care ... (vezi toată discuția)
Schema inregistrare tva achizitii intracomunitare si non-ue iflorin11 iflorin11 Buna ziua, Firma pentru care lucrez este o microintreprindere, neplatitoare de TVA, neinregistrata in ROI si nu a depasit nici un plafon de TVA, avand ca ... (vezi toată discuția)