avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri trecute in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri trecute in revisal

Buna ziua , cand se trec sporurile in Revisal de la introducerea omului in Revisal sau doar cand se acorda aceste sporuri efectiv ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 20 Aprilie 2015
Sporurile care se acorda permanent se opereaza in REVISAL la data inregistrarii c.i.m. , iar sporurile cu caracter ocazional se opereaza in REVISAL la data acordarii acestora.
pai si daca o luna le dau si 3 nu inseamna ca le adaug cand le dau si le sterg cand nu ?
Este vorba despre sporurile cu caracter nepermanent , adica cele care nu se acorda luna de luna.
freeelis a scris:

Este vorba despre sporurile cu caracter nepermanent , adica cele care nu se acorda luna de luna.


In Revisal se inregistreaza si sporurile ocazionale?

HG nr.500/2011 prevede ca se inregistreaza sporurile prevazute in c.i.m. . Prin urmare, nu se face disctinctie intre caracterul permanent sau enpermananet al unui astfel de spor.

Alte discuții în legătură

Acordare spor suma fixa Radu Aura Radu Aura In situatia in care unui salariat se acorda lunar pentru exercitarea unor sarcini suplimentare, pentru o perioada de 6 luni, un spor la salariul de baza(suma ... (vezi toată discuția)
Spor de weekend se opereaza in revisal anonim2014 anonim2014 buna ziua. Speta concreta. Am avut control de itm, si ma obliga sa inchei act aditional la fiecare angajat pt sporurlie de weekend. precizez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Sporuri revisal micutzza10 micutzza10 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. La inregistrarea in revisal se trec doar sporurile ocazionale? Am vorbit cu cativa colegi si sustin ca ... (vezi toată discuția)