avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de weekend se opereaza in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de weekend se opereaza in revisal

buna ziua. Speta concreta. Am avut control de itm, si ma obliga sa inchei act aditional la fiecare angajat pt sporurlie de weekend. precizez faptul ca angajatii nu lucreaza in fiecare weekend. trebuie in mod obligatoriu sa fact acte aditionale si sa le inregistrez in revisal, chiar daca sp de weekend nu este permanent?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:35, 29 Ianuarie 2014
Potrivit art.3 alin.2 lit.g din HG 500/2011 , in revisal se completeaza salariul de bază lunar brut şi sporurile, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă.

Astfel, in luna in care salariatul beneficiaza de sporul de wek-end se va inregistra in revisal cuantumul acestuia.
in actul aditional astfel trebuie specificat faptul ca sporul de weekend nu este un spor permanent, ci se da numai cf pontajul pe luna in cauza?
In REVISAL se introduc toate sporurile care se acorda in baza c.i.m. , indiferent de caracterul acestora , permanent sau nepermanent.

Sporurile se inregistreaza in REVISAL in situatia in care sunt acordate efectiv .

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor sporuri in revisal Juvenalia Juvenalia Buna ziua, Am o speta referitor la ce fel de sporuri trebuie introduse in revisal , si anume dintre angajati sunt unii care au act aditional cf CCM cu ... (vezi toată discuția)
Sporuri- inregistrare in revisal dragosmusat dragosmusat In cazul in care sporurile nu au fost inregistrate in REVISAL in momentul acordarii, se mai pot inregistra in momentul de fata? Daca aceste sporuri nu sunt ... (vezi toată discuția)
Elementele constitutive salariu vs. adeverinta de vechime vatamta001 vatamta001 Buna ziua, in legatura cu elementele constitutive ale salariului am urmatoarele intrebari: - sporurile permanente (de ex. spor permanent de weekend) se ... (vezi toată discuția)