Am si eu o problema. Tatal meu a decedat. Inainte de a deceda el era singurul mostenitor al bunurilor parintilor sai. El mai avea inca trei frati, dar ei i-au cedat totul tatalui meu. In certificatul de mostenitor al bunicii mele , adica a mamei lui afost trecut in loc de 1/7 din 3 ha a fost scris 1/4. Aceasta greseala a fost facuta de notar. Acum eu vreau sa dezbat mostenirea dupa tatal meu, dar din cauza acestei greseli nu pot. Am fost la un notar si mi s-a spus ca este necesar sa fac un certificat suplimentar pentru a rectifica greseala, dar este necesar sa se dezbata iar succesiunea dupa bunica mea , iar fratii tatalui meu sa vina sa dea iar semnatura pentru partea de 1/7 din 3 ha in loc de 1/4 cum era scris inainte. Au fost niste certuri intre mama mea si fratii tatalui meu atunci cand eu s-au despartit iar ei nu vor sa vina dea din nou semnatura. Eu acum nu sunt lamurita cu un lucru. Odata ce ei au fost de acord sa semneze pentru 1/4 sin 3 ha normal ca sunt de acord si pentru 1/7 din 3ha fiind mai putin decat 1/4 din 3 ha. Daca era o parte mai mare poate era nevoie sa dea iar semnatura, dar asa nu vad ce treaba nai au ei. Va rog sa ma ajutati.