avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intrebare legata de activitatea Politiei de Frontiera
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intrebare legata de activitatea Politiei de Frontiera

In decursul zilei de 8.04.2015, la firma personala, am primit un control din partea Politiei de Frontiera privind termenul de valabilitate al produselor din magazin. Intrucat am primit o amenda si nu au notat in Registrul de Control al firmei absolut nimic, doresc sa aflu daca este legal ceea ce au facut politistii sau este un abuz. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:56, 12 Aprilie 2015
Au si ei anumite competente (insa de multe ori le depasesc). In ce temei legal v-au amendat?
Legea, art., sanctiunea??
Au fost gasite 3 pachete de ficatei expirate, intr-adevar, vina mea, dar sunt interesat daca au voie sa controleze magazinele, mai nou. O amenda.
Din ce stiu eu, au voie sa controleze magazine, masini, persoane fizice, orice, insa numai cu privire la fapte ce vizeaza frontiera, distanta si legatura cu aceasta. Insa, repet intrebarea: In ce temei legal v-au incheiat PV (daca au facut-o) si anume: lege, art., sanctiune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzat de politia rutiera vlad29 vlad29 buna ziua.am o nedumerire,intro seara am fost oprit de politia rutiera,fara a mi se prezenta motivul ptr care m-a oprit.agentul mi-a cerut documentele dupa ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice cu politia locala sector 6 CarmenFabiani CarmenFabiani Buna Ziua, numele meu este Carmen, si doresc daca se poate sa ma ajutati cu un sfat. In ziua de 5.03.2014 - ora 7.10 a.m, am iesit cu catelul afara la ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda vama vasilicaciortan vasilicaciortan Buna ziua, Eu impreuna cu parintii mei am trecut pe la punctul de frontiera Portile de Fier 1 avand in posesia noastra in total 18 pachete de tigari din ... (vezi toată discuția)