avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare silita

Buna ziua,

Ma vad pusa in situatia sa fac o contestatie la executare silita si o contestatie la sumele percepute de catre executorul judecatoresc.

Cum trebuie facute acestea si ce onorariu percepe un avocat pentru a redacta aceste contestatii si pentru a se ocupa de caz?

Am inteles ca trebuie sa platesc o taxa de timbru. Care este valoarea acesteia ?

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2015
laurasimona, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:02, 10 Aprilie 2015
aveti grija in primul rand sa nu depasiti termenul de 15 zile de la primirea somatiei pentru a depune contestatia.

contestatia se depunde la judecatoria in care are sediul executorul

in rest onorariile sunt confidentiale si stabilite in functie de avocat, complexitatea cazului etc.
Formulati actiune distincta pentru fiecare dintre pretentiile dvs
Onorariul este diferit de la avcat la avocat
Taxa aferenta actiune este procent din valoarea sumei ce urmeaza sa o solicitati dvs in fiecare actiune
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2015
ynocentta, utilizator
Taxa de timbru este de 3% din creanța contestată, dar nu mai mult de 1.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog! executare judecatoreasca si cheltuieli AntoanelaC AntoanelaC Buna ziua, Am pierdut procesul de divort cu fostul meu sot. Sentinta a fost declarata irevocabila in data de 10.02.2011. Prin aceasta sentinta aveam sa ii ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Executare silita cheltuieli - contestatie teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca stie cineva despre cum se stabileste valoarea cheltuielilor cu executarea. Valoarea acestor cheltuieli reprezinta ... (vezi toată discuția)