avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament sediu social pentru o firma (sau mai multe)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament sediu social pentru o firma (sau mai multe)

Buna seara,
Vreau sa cumpar un apartament. Unul dintre viitorii vecini mi-a spus ca proprietarul de la care cumpar are mai multe firme cu sediul social pe acest apartament. Unde pot sa verific si daca este asa cum ma afecteaza acest lucru ? Daca ma afecteaza, in ce sens si cum pot rezolva problema ?
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:00, 9 Aprilie 2015
La Registrul Comertului se poate verifica.
Cel mai simplu este sa solicitati oficial reprezentantului legal al asociatiei de proprietari sa va comunice daca a fost solicitata schimbarea destinatiei spatiului de locuit
Chiar daca s-a solicitat acordul de la asociatie, nu inseamna ca s-a si infiintat acea societate.

Mergeti la Registrul Comertuluisi verificati daca la adresa imobilului isi au sediul una sau mai multe societati.

Apoi solicitati ca proprietarul sa mute acele sedii, daca va doriti asta. In mod normal nu va afecteaza existenta acestor sedii la adresa, poate doar corespondenta care va veni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord vecini pentru infiintare salon coafura - cosmetica MishaH MishaH Imi puteti spune care este legea in vigoare care atesta faptul ca nu poate functiona o societate comerciala intr-un apartament (salon coafura-cosmetica) fara ... (vezi toată discuția)
Sediu social andrea123 andrea123 Vecinul de la parter doreste sa isi mute sediul social in locuinta sa, dar pe formularul pe care doresta sa semnez scrie doar \"modificarea destinatiei ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie proprietari pentru sc Daniel2Fast Daniel2Fast Buna seara, Am o mare nelamurire. Acum putin timp am obtinut acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru infiintarea sediului social fara ... (vezi toată discuția)