avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Vanzare produse in Italia
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Vanzare produse in Italia

buna ziua,detin o societate comerciala in Romania neplatitoare de tva,ce trebuie sa fac sa pot vinde produsele executate, in italia la diversi comerciantii ,?multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 09:37, 28 Aprilie 2015
Cautati clienti.. ( glumesc)
Daca vindeti catre platitori de tva inregistrati in VIES va trebuie cod valid de tva + VIES
Daca sunt neplatitori, nu aveti obligatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura tva adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti daca facturam produs finit catre o firma care are sediul in romania inregistrata in scopuri de tva in romania dar cu punct de lucru in ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare ioanatodi ioanatodi Firma din Romania neplatitoare de tva se inregistreaza in Registrul Intracomunitar datorita faptul ca presteaza servicii in spatiul UE si se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)
Neplatitor de tva inregistrat in roi cu scopuri de tva CristiSt CristiSt Buna ziua, am urmatoarea situatia. Am infiintat o firma noua care nu este platitoare de tva in scopul achizitiei intercomunitare. Am facut o achizitie de 8300 ... (vezi toată discuția)