avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recalculare pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recalculare pensie intretinere

In urma cu 7 ani am divortat, iar instanta a decis sa imi fie incredintat mie copilul, iar tatal sa ii plateasca pensie de intretinere o suma fixa. Eu banuiesc ca in acesti 7 ani veniturile tatalui au crescut, prin urmare as dori sa se recalculeze suma ce ii revine copilului nostru si eventual sa se stabileasca ca acesta sa primeasca 25% din veniturile tatalui, astfel incat sa nu mai fie nevoie de o alta actiune in viitor.
Cum trebuie procedat si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez? Eu doar banuiesc ca salariul tatalui s-a majorat, nu am un document care sa dovedeasca acest lucru.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:17, 14 Aprilie 2015
Formulati actiune de majorare a pensiei si solicitati stabilirea acesteia ca procent si nu in suma fixa. Va trebui sa indicati locul de munca al tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea pensiei de intretinere minor: am divortat prin notariat. ... dyzzyy dyzzyy Modificarea pensiei de intretinere minor: am divortat prin notariat. ce trebuie sa fac pentru a solicita marirea pensiei pentru intretinerea copilului. Anii ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ramona_1984 ramona_1984 Buna ziua, Sunt divortata de 4 ani, in urma divortului copilul a ramas la mine si fostul sot a fost obligat la plata unei pensii de intretinere, in cuantum de ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere! oana_alexandra oana_alexandra Buna ziua! Am si eu o nelamurire. In anul 1998s-a pronuntat divortul , iar minorul a fost incredintat mamei , stabilindu-se o pensie de intretinere de 20% din ... (vezi toată discuția)