avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recalculare pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recalculare pensie intretinere

In urma cu 7 ani am divortat, iar instanta a decis sa imi fie incredintat mie copilul, iar tatal sa ii plateasca pensie de intretinere o suma fixa. Eu banuiesc ca in acesti 7 ani veniturile tatalui au crescut, prin urmare as dori sa se recalculeze suma ce ii revine copilului nostru si eventual sa se stabileasca ca acesta sa primeasca 25% din veniturile tatalui, astfel incat sa nu mai fie nevoie de o alta actiune in viitor.
Cum trebuie procedat si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez? Eu doar banuiesc ca salariul tatalui s-a majorat, nu am un document care sa dovedeasca acest lucru.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:17, 14 Aprilie 2015
Formulati actiune de majorare a pensiei si solicitati stabilirea acesteia ca procent si nu in suma fixa. Va trebui sa indicati locul de munca al tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea pensiei de intretinere minor: am divortat prin notariat. ... dyzzyy dyzzyy Modificarea pensiei de intretinere minor: am divortat prin notariat. ce trebuie sa fac pentru a solicita marirea pensiei pentru intretinerea copilului. Anii ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ramona_1984 ramona_1984 Buna ziua, Sunt divortata de 4 ani, in urma divortului copilul a ramas la mine si fostul sot a fost obligat la plata unei pensii de intretinere, in cuantum de ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara Gabriela Cristina D Gabriela Cristina D Buna seara! Sunt divortata de 4 ani si,desi fostul sot a fost promovat si i s-a marit salariul, nu am facut nici un demers pana acum pentru majorarea pensiei ... (vezi toată discuția)