avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Facturare firma in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Facturare firma in faliment

Buna ziua,

Societatea noastra are incheiat din anul 2011 un contract cu o societate care de curand a intrat in faliment.
Intrebarea este daca mai putem factura catre aceasta societate?!

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Din ccc in somaj mihaela_str mihaela_str Buna ziua, as dori sa va intreb daca am dreptul la indemnizatie de somaj in situatia mea: in 2010 am intrat in primul concediu de crestere copil in 2011 a ... (vezi toată discuția)
Societate in insolventa - echipamente achizitionate si neplatite, ulterior vandute catre o terta parte Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Va expun, in atentie, urmatoarea speta: Exista doua societati comerciale X (creditor) si Y (debitor), intre care s-a incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Terminare concediu de crestere copil gina_maria gina_maria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la cateva intrebari, si anume: - sunt in concediu crestere copil pentru 1 an de zile; acesta se incheie cand ... (vezi toată discuția)