Buna ziua
Am urmatoarea situatie: Printr-un program de restructurare si reorganizare aprobat de Consiliul de administratie al unei societati comerciale s-au stabilit anumite criterii care trebuie sa stea la baza concedierii colective ce urmeaza a avea loc.
INTREBARE: Salariatii care vor fi diponibilizati trebuie obligatoriu sa se incadreze in unul din aceste criterii? Pot exista printre disponibilizati si alte persoane care nu indeplinesc aceste criterii , respectiv la care le-a fost desfiintat postul?
Aveti stabilite anumite criterii , in acest caz , in opinia mea :
- dintre doi salariati unul care indeplineste acel criteriu si unul care nu indeplineste, se va concedia cel care se incadreaza in acel criteriu
- dintre doi salariatii , ambii indeplinind un criteriu, se va concedia cel care are o evaluarea mai mica. Aici se aplica evaluarea salariatilor.
- dintre doi salariati , ambii neindeplinind niciunul dintre criterii, se va concedia cel care are o evaluare mai mica.
Dreptul muncii
munteancasian
Buna ziua. Am si eu o nelamurire.
La compania unde lucrez sint 8 posturi de laborant si 16 angajati pe functii de laborant. Se fac concedieri colective prin ... (vezi toată discuția)