avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salariu - executor judecatoresc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salariu - executor judecatoresc

In ianuarie 2014 sotului meu i s-a pus poprire pe salariu pentru neplata unui credit facut la Banca Transilvania la care el se pusese girant. Suma totala din instiintare era de 13500 lei. As dori sa stiu cum aflam cat mai este de plata din aceasta suma si daca suma aceasta este fixa sau se mai aplica dobanzi la ea.S-a oprit 1/3 din salariu atat sotului cat si titularului creditului.
Cel mai recent răspuns: Janina22 , utilizator 23:32, 17 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Executorul este foarte vag in raspunsuri. Ne-a spus ca ar mai fi 4000 lei de recuperat. Nu ne arata acte, nimic concret. Peste 5 luni cand ar trebui sa scapam si de cei 4000 lei este posibil sa ma trezesc ca imi spune ca mai sunt de recuperat "n lei". Nu inteleg cum functioneaza aceasta chestie cu executorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indrumare juridica Mihutza35 Mihutza35 Buna ziua , Am marea rugaminte daca ma puteti indruma putin cu un sfat ! Sotul meu a facut in 2007 un credit la o banca in jur de 16000 eur., pe numele ... (vezi toată discuția)
Dobânzi dupa achitarea datoriei Mia4 Mia4 Buna ziua,am o mare problema si deja numai stiu ce se intampla...am mai intrebat pe acest forum despre problema mea,pe scurt am avut un card de credit la ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu a doua oara pentru acelasi credit otonel otonel Am si eu nevoie de un sfat pentru ca ma simt nedreptatit si vreau sa fac o reclamatie dar nu prea am experienta in asemeneaa situatii Am fost girant la cineva ... (vezi toată discuția)