avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat pro bono
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat pro bono

Caut avocati pro bono
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:23, 18 Aprilie 2015
Pentru ce tip de cauze?
Regulament Forum Avocatnet.ro
2.6 In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri: prin intermediul mesageriei private, prin alegerea unui consultant din Catalog sau prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.

Link catalog consultanti:
www.avocatnet.ro/content/con...

Link Bursa Consultantilor:
www.avocatnet.ro/content/bc|...
Ar trebui prima data sa se stabileasca tipul de cauze, materia, astfel incat avocatii interesati sa contacteze utilizatorul. Nu cred ca aceasta precizare incalca regulamentul.
In a da in judecata doua banci si un executor judecatoresc
:offtopic: Interventie moderator

Scopul Forumului Avocatnet.ro nu este de a se constitui o rampa de racolare a unor viitori clienti. Forumul Avocatnet este dedicat discutiilor pe teme juridice.

Orice utilizator care cauta un specialist in domeniu are la dispozitie 3 moduri de a-si gasi un astfel de specialist : prin intermediul mesageriei private, prin alegerea unui consultant din Catalog sau prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat recuperare drepturi salariale tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana vreau sa angajez un avocat din galati specialist in insolvente pentru recuperarea drepturilor salariale.danalia007@yahoo.com. (vezi toată discuția)
Ajutor colegi din timisoara Mihaela Hornea Mihaela Hornea am nevoie de un avocat din timisoara in vederea discutarii unei spete. (vezi toată discuția)
Avocat recuperare creante rome rome Asociatie de proprietari din Bucuresti dorim un avocat pentru actionarea in judecata a unor restantieri (vezi toată discuția)