avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... mi-a luat actele
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

mi-a luat actele

am o intrebare...pe data de 1 aprilie miam scos buletinul,ear dupa o sapt mia disparut.....am avut o cearta cu mama inainte,cred ca mi la luat ea,ce as putea face ei sami dea buletinul,ca de bunavoie nu vrea,daca chem politia e bine?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:52, 18 Aprilie 2015
Daca chemati politia si nu aveti dovezi, degeaba o faceti. Luati-o si dvs. pe mama cu vorba buna poate va rezolvati problema, caci fiind o situatie in familie nu prea are cine sa v-o rezolve in afara de dvs., iar daca nu si nu, va trebui sa il declarati pierdut/furat si sa va scoateti alt buletin (problema apare daca mama trebuie sa isi dea acceptul pentru spatiu daca este pe numele dansei, daca nu, este bine). Oricum prima oara vi se elibereaza un buletin provizoriu, si poate pana expira acela gasiti buletinul valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti evacua fostul sot elenaaldea elenaaldea Mama este divortata de tata de 20 ani dar in urma cu cativa ani a fost de acord sa-i faca buletin fostului sot prin completarea formularului de luare in spatiu ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro dumac dumac am si eu o problema cu o firma din galati cu sediu an braila ma_m angajat la dansii acum 4 luni am stat pe galati vro 2 sapt dupa care 3 luni am fost an ... (vezi toată discuția)