avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate formula impotriva mea plangere pentru furt?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate formula impotriva mea plangere pentru furt?

Bună ziua, am sustras de la un polițist o cămașă pe care am inapoiat-o. Ulterior am fost internată la psihiatrie cu diagnosticul tulburări de comportament cu nuanțe schizofrenice. Mă poate da în judecata pentru furt? Și as dori sa va mai întreb ceva: filmările video pot fi folosite ca probe în instanta? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:20, 18 Aprilie 2015
Poate depune plangere penala insa se va face o expertiza psihiatrica.
Exista si posibilitatea sa rezolvati amiabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna CristinaML CristinaML Buna ziua noi avem custodie comuna dar eu vreau sa-i interzic sotului sa mai vada copilul sau sa il vada doar in prezenta unui asistent maternal deoarece ... (vezi toată discuția)
Schizofrenia si plangerea penala CorryB CorryB Buna ziua! Am o nedumerire. Daca o persoana - diagnosticata schizofrenica - face plangere penala impotriva unei alte persoane, aceasta plangere poate fi ... (vezi toată discuția)
Cum demonstreaza delapidarea anonima trista anonima trista am fost acuzata de delapidare cum ca lipsesc niste bani f multi din gestiune pe camerele de supraveghere nu se vede decat ca am uitat sa dau un bon.locul ... (vezi toată discuția)