avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie pe borderou legea 145 din 2014
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie pe borderou legea 145 din 2014

administrez un SRL care se ocupa cu achizitia de miez de nuca de la persoane fizice pe baza borderoului de achizitie si ulterior vânzarea produsului intracomunitar. Cu noua lege n.145, am inteles ca nu se mai pot face achizitii de la persoane fizice fara certificat de producator de la vanzator. Problema este ca aceasta piata este dominata de intermediari care colecteaza de la micii producatori pentru a vinde apoi o cantitate mai mare (cel putin 500kg) catre societate. Acesti intermediari nu pot furniza certificatul de producator cerut de noua lege; deci cum pot face achizitia de miez de nuca in situatia respectiva?
Cel mai recent răspuns: verucutza , utilizator 14:49, 10 Mai 2015
M-ar interesa si pe mine acest raspuns. Am un atelier de lumanari, iar ceara o colectez de la diversi apicultori (cate 30, 50, 70, 100 kg). Acestia nu au certificat de producator sau altceva. Mai pot cumpara ceara pe baza borderoului de achizitii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrez un srl care se ocupa cu achizitia de miez de nuca ... claudiulupau claudiulupau administrez un SRL care se ocupa cu achizitia de miez de nuca de la persoane fizice pe baza borderoului de achizitie si ulterior vânzarea produsului ... (vezi toată discuția)
Borderou de achizitii 2015 verucutza verucutza Hristos a inviat! Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati. Am un atelier de lumanari din ceara naturala de vreun an si de curand, avand vanzari pe internet, am ... (vezi toată discuția)
Stupi cu albine glowsunshine glowsunshine Buna ziua, Am cateva intrebari la care as dori sa mi se raspunda, daca exista bunavointa. Detin, 70 de stupi de albine, facuti din fonduri proprii ( am ... (vezi toată discuția)